vrijdag 28 oktober 2011

Nail Art Challenge #4

De marble nails hebben even op zich laten wachten, maar hier zijn ze dan eindelijk! Een tijdje geleden zag ik op veel blogs de marble zonder water en omdat zij bijna allemaal hadden laten weten dat het makkelijker was dan met water wilde ik dat eigenlijk doen. Ik ging het proberen, maar al snel kwam ik erachter dat het bij mij met water toch makkelijker ging en bovendien vind ik het resultaat wat mooier. So.. toch maar een water marble!

donderdag 27 oktober 2011

Bestelling Boozyshop

In een eerder artikel heb ik jullie kennis laten maken met een aantal producten die ik al erg lang wil hebben, maar nog nooit had gekocht om wat voor reden dan ook. In de comments van dat artikel kreeg ik van twee lieve lezeressen de tip dat er een aantal aanbiedingen waren bij Boozyshop. Bedankt daarvoor! Toen wist ik dat dit mijn kans was en heb meteen die dag wat dingetjes besteld. En vandaag is mijn pakketje afgeleverd! Herken je al iets op de foto?

Catrice Big City Life Nagellakjes

Volgens mij is de Catrice Big City Life limited edition een van de meest besproken limited editions ooit. Vele meiden waren erg benieuwd en op twitter zag ik hele conversaties over waar ze nu wel en waar niet in de winkels liggen. De paletten zijn zeker populair, maar we zouden toch bijna vergeten dat er ook nog vier lakjes in deze collectie zitten. Ik heb geen palette gekocht, omdat ik het toch niet echt zal gebruiken, maar nagellak daarentegen gebruik ik vaak genoeg!

woensdag 26 oktober 2011

Yves Rocher Herstellende Lippenbalsem Met Karitéboter

Ik heb een tijdje geleden een aantal spulletjes van Yves Rocher besteld. Dit waren mijn eerste producten van dit merk en het eerste dat ik daarvan zal reviewen is de Herstellende Lippenbalsem met Karitéboter. Ik hou van lippenbalsems en heb dus ook al veel verschillende geprobeerd - en veel is ook echt veel! Zou dit een nieuwe favoriet van mij zijn geworden of blijf ik bij mijn oude vertrouwde balsempjes?

maandag 24 oktober 2011

Long Term Wishlist

Door het lezen van veel blogs is mijn wishlist heeel lang, maar ik ben echt niet van plan alles te kopen hoor. Toch heb ik een aantal producten al erg lang op mijn wishlist staan. Deze producten zou ik graag willen hebben, maar om een of andere reden heb ik ze nog nooit gekocht. Het Queen Helene Mint Julep Masque heb ik pas geleden van dit lijstje af kunnen strepen, maar in deze post zal ik jullie de overgebleven items laten zien.

zaterdag 22 oktober 2011

Nail Art Challenge #5

Oké, jullie missen vast een nummertje in deze Nail Art Challenge, maar ik heb er even twee omgewisseld. De vierde challenge is namelijk marble nails, maar hier had ik geen tijd voor. En als ik een challenge doe, wil ik hem wel goed doen natuurlijk! De marble nails komen dus zeker nog langs, maar voor nu heb ik dus maar besloten eerst Flower Nails te maken.

vrijdag 21 oktober 2011

So Lucky

Ik heb de laatste tijd een aantal super leuke dingen gewonnen. Ik doe best vaak mee aan winacties, maar alleen als ik het product ook echt zou willen en gebruiken. Op de foto kun je al een beetje zien wat voor dingen ik heb gewonnen, maar je moet niet denken dat ik dat allemaal binnen twee weken gewonnen heb. Ik weet het niet exact meer, maar dit zijn prijzen die ik heb gekregen in de afgelopen paar maanden. Van deze producten kun je dus binnenkort ook blogposts verwachten. Ik ben stuk voor stuk erg blij met deze producten en heb heel veel geluk gehad! Bereid je voor op veel foto's en weinig tekst!

zaterdag 15 oktober 2011

Breast Cancer Awareness


Het is oktober en dat betekent dat het Breast Cancer Awareness Month is. Ik denk dat bijna iedereen er op een of andere manier wel mee te maken heeft gehad of zal hebben. 1 op de 8 vrouwen krijgt in haar leven borstkanker. Wel 13.000 mensen moeten in hun leven strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dit getal vind ik veel te groot en laat me toch elk jaar weer schrikken. Ik vind het erg belangrijk dat mensen hierbij stil staan en proberen hun steentje bij te dragen. Dit kun je op verschillende manieren doen en er zit vast wel een manier bij die bij jou past!

vrijdag 14 oktober 2011

Nail Art Challenge #3

Polka dots. Ik heb ze altijd leuk gevonden, maar eigenlijk heb ik ze nog nooit in een nail art verwerkt. Heel jammer, want als ik ze bij iemand anders zie vind ik ze altijd zo cute! Ik was ook erg benieuwd hoe ik het ervan af zou brengen met mijn dotting tool en ben aan de slag gegaan.

Bestelling Webshop Papapa

Via via via kwam ik op de webshop papapa terecht waar allerlei nagellakjes en spulletjes voor nail art voor verschrikkelijk lage prijzen werden verkocht. Toen ik er achter kwam dat ook de verzendkosten wel meevielen kon ik niet anders dan wat spulletjes bestellen natuurlijk, maar toen bleek dat ik een code had gekregen voor gratis verzending en werd het allemaal nog goedkoper. Sounds perfect.

dinsdag 11 oktober 2011

Nail Art Challenge #2

Het is weer tijd voor de tweede Nail Art Challenge: French Tips. Het is een beetje later dan ik eigenlijk gepland had, maar ik wilde het aantal posts over nagellak beperken en de limited edition lakjes van Catrice moest ik toch wel snel even laten zien. Die zijn namelijk zo de winkels uit. Sorry daarvoor maar nu.. Back to the challenge!

maandag 10 oktober 2011

L'Oréal Paris Elvive Re-Nutrition Shampoo & Crèmespoeling

Ik heb stijl haar bovenop mijn hoofd en krullend haar aan de onderkant. Ik vind dit leuk staan, maar mijn krullen zijn vaak droog en pluizig, terwijl bovenop mijn hoofd mijn haar weer snel vet wordt. Een shampoo en conditioner die mijn haar voeden en minder pluizig maken, maar niet verzwaren is dus een must. Deze Re-Nutrition Shampoo & Crèmespoeling zouden dit moeten doen, maar heb ik het ook zo ervaren?

zondag 9 oktober 2011

Catrice Bohemia Nagellakjes

Ik weet het. Een beetje veel nagellak de laatste tijd, maar deze lakjes moest ik jullie laten zien. Ze komen namelijk van een limited edition en zullen snel uit de winkels verdwenen zijn. Toen ik de Bohemia LE aankondiging op allerlei blogs voorbij zag komen wilde ik alle lakjes meteen kopen. In het echt vond ik echter maar twee van de vier lakjes echt mooi, dus heb ik alleen deze meegenomen. Ik heb het over Looking Sunkissed en Yes, You Tan!

zaterdag 8 oktober 2011

10 redenen waarom het helemaal niet erg is dat de zomer voorbij is


De zomer is niet al te fantastisch geweest, maar toch hoor ik van alle kanten dat iedereen het jammer vind dat dit vaak favoriete seizoen alweer voorbij is. Ik geef eerlijk toe dat ik ook liever het zonnetje zie schijnen en dat het lekker lang licht is, maar de herfst en winter die volgen hebben ook wel hun charmes. Daarom volgen nu 10 redenen waarom het helemaal niet erg is dat de zomer voorbij is.

woensdag 5 oktober 2011

Nail Art Challenge #1

De Nail Art Challenge, die ik eergisteren aankondigde is nu officieel van start gegaan. De eerste was nog niet erg moeilijk, maar het is wel een goede manier om er een beetje in te komen en te wennen aan het idee. Ben je benieuwd naar mijn glitternageltjes?

zondag 2 oktober 2011

Nail Art Challenge

Merel stuurde mij een mailtje met het idee samen een nail art challenge te doen. Dit leek mij erg leuk en we hebben een lijstje samengesteld, waar wij ons allebei aan gaan proberen te houden. Ik denk dat de meeste meiden hier al wel ooit van gehoord hebben. Meestal is het een challenge die 30 dagen duurt en je dan elke dag een challenge moet doen, maar wij gaan het net iets anders aanpakken.

zaterdag 1 oktober 2011

Favorieten September

Het is alweer oktober en daarmee is het tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Ik kies aan het eind van elke maand 5 producten uit die ik in die maand vaak en met plezier gebruikt heb. Aanraders dus. Kijk mee naar wat mijn favorieten zijn van de afgelopen 30 days.