woensdag 11 januari 2012

Korting Tip Catrice

Dat Catrice een deel van het assortiment gaat vernieuwen is inmiddels wel al bekend, maar dit betekent natuurlijk dat er op de producten die uit de schappen verdwijnen een flink korting komt van 50%. Maar er is nog een extraatje deze week.

Let overigens op, want niet alle Kruidvat filialen hebben de display met de 50% korting erop in de winkel. Bij de kruidvat waar ik was, was dit ook niet het geval, maar de korting werd wel gewoon berekend. Dus vraag het gewoon even als het niet aangegeven staat, want het kan best zijn dat je wel gewoon korting krijgt! 

Maar nu terug naar het extraatje. Deze week - officieel tot en met maandag 16 januari - krijg je bij Kruidvat het tweede product van Catrice voor de halve prijs. Dit wordt berekend als 25% kassa korting en vaak gelden die aanbiedingen niet samen, maar ik wilde twee van de 50% korting lakjes afrekenen en daar ging daarna ook nog een de 25% korting vanaf. Extra Extra korting dus!

Ik wil jullie deze tip dus meegeven, zodat je als je nog zeker weet dat je een aantal lakjes of iets anders wat uit het assortiment gaat wil kopen, je het 't best nu kan doen. Je hebt nu namelijk nog de grootste kans dat het product dat jij wil er nog is en je krijgt ook nog eens de extra korting!

Ga jij gebruik maken van deze extra korting op de Catrice producten die uit het assortiment zullen gaan?