zondag 29 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Nagellak #5

En daar zijn ze dan: de aller- aller- aller- laatste lakjes van Catrice die ik jullie wil laten zien, omdat ze uit de schappen gaan verdwijnen. Vandaag nog één Ultimate Nail Laquer, een lakje uit de Ultimate Nudes-lijn en de Prismatic Effects Top Coat.

zaterdag 28 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Defining Duo Blush

De blushes van Catrice zijn echt mijn favorieten geworden. Ik heb ze nog niet allemaal, maar de kleur die uit het assortiment zal gaan heb ik in ieder geval in mijn bezit. Bij de assortimentvernieuwing komt er een andere kleur voor in de plaats en ik ben benieuwd of die net zo fijn is als deze.

vrijdag 27 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Nagellak #4

Er lijkt geen eind aan te komen, maar ik heb nog drie lakjes van Catrice die uit het assortiment zullen gaan. Ik heb ze in sommige filialen nog zien staan, dus het kan zeker nog handig zijn om deze swatches eens even te bekijken en te bedenken of je er toch niet nog eentje van zou willen. Voor je het weet zijn ze namelijk niet meer te koop en wie weet grijp je dan toch wel een erg mooi lakje mis.

donderdag 26 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Smokey Eyes Set

Het leek misschien even alsof ik bijna alleen lakjes van Catrice heb, maar ik heb ook nog een mooi oogschaduwpaletje dat helaas uit het assortiment zal verdwijnen. Het is de Smokey Eyes Set in de kleur 020 Smog Over Hong Kong.

zondag 22 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Nagellak #3

De Catrice lakjes vliegen jullie om de oren en ik ben nog steeds niet klaar! Ik heb nog zo'n 9 lakjes die uit het assortiment gaan die ik nog niet heb laten zien. Ja, die kans laat ik me niet voorbij gaan, want wat houd ik van deze lakjes!

zaterdag 21 januari 2012

Veel Opgemaakt

Een tijd geleden kocht ik veel, maar maakte ik eigenlijk bijna nooit producten op. Maar ja, uiteindelijk als je op gaat ruimen kom je erachter dat je veel te veel spullen hebt! Daar wilde ik verandering in brengen en ik ben druk bezig geweest met het opmaken van beautyproducten. Ik ben al best een eindje op weg en heb de afgelopen weken al heel wat opgemaakt. Het leek me wel leuk om jullie dit te laten zien.

donderdag 19 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Nagellak #2

Het wordt wel een beetje eentonig, maar ik heb weer een aantal lakjes van Catrice voor jullie en langer wachten wilde ik niet doen, want de lakjes vliegen de winkels uit! Dat is natuurlijk ook wel logisch aangezien dit je laatste kans is om ze nog te pakken te krijgen en dan ook maar voor het luttele bedrag van €1,25.

dinsdag 17 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Lipstick

Van de lijst met producten die in februari uit het assortiment van Catrice zullen gaan heb ik vooral veel van de lakjes, maar ook zijn er twee lipsticks die ik in mijn stash heb. Vandaag zal ik deze nog aan jullie laten zien, zodat jullie nog kunnen kijken of jullie ze nog met 50% korting willen gaan halen. Het zijn twee best felle kleurtjes, maar ik vind ze wel heel mooi!

zaterdag 14 januari 2012

Catrice-Producten-Uit-Assortiment Nagellak #1

Afgelopen week is bekend geworden welke producten van Catrice uit het assortiment zullen gaan de komende maand. Ik had al aangegeven dat ik van deze lijst vooral veel lakjes had en daarvan ga ik jullie er vandaag vier laten zien. De andere lakjes en producten zullen de komende week ook nog volgen!

woensdag 11 januari 2012

Catrice Hidden World Nagellak

In mijn shoplog van gisteren konden jullie al zien dat ik de drie lakjes van de Hidden World Limited Edition had gekocht. Ik heb de tijd gevonden om swatches voor jullie te maken en ik kan jullie alvast vertellen, ik was blij verrast!

Korting Tip Catrice

Dat Catrice een deel van het assortiment gaat vernieuwen is inmiddels wel al bekend, maar dit betekent natuurlijk dat er op de producten die uit de schappen verdwijnen een flink korting komt van 50%. Maar er is nog een extraatje deze week.

dinsdag 10 januari 2012

Shoplog #4

Koopjes vinden is altijd leuk! Lekker veel spulletjes voor maar weinig geld, wie wil dat nou niet? Daarom vandaag een echte budget shoplog met daarin alleen producten van tussen de 1 euro en de €3,95!

maandag 9 januari 2012

Tag: What Makes Me Happy?

Bron foto
Alweer een tijd geleden werd ik getagged door Steffi van Five Min Make-Up. Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan eindelijk. Deze tag gaat over dingen waar ik vrolijk van word. Een lekker positieve tag dus. Happy thoughts!

zaterdag 7 januari 2012

Herôme W.I.C. Inspired By Denmark #2

Een paar dagen geleden liet ik jullie drie lakjes zien van de W.I.C. Inspired By Denmark collectie van Herôme. De kleuren vielen goed in de smaak en een aantal van jullie was erg benieuwd naar de andere lakjes uit deze collectie, dus ik kon jullie niet veel langer laten wachten natuurlijk! Vandaag de andere drie lakjes van deze leuke W.I.C. wintercollectie.

vrijdag 6 januari 2012

Catrice Producten Uit Assortiment

Het nieuwe seizoen komt eraan en dat betekent nieuwe make-up collecties! Een tijd geleden heeft Catrice het assortiment onder handen genomen. Zij hebben er veel producten uit gehaald, maar ook veel prachtige producten nieuw in het assortiment gestopt! Ook nu gaat Catrice weer verandering aanbrengen in het assortiment en zal er helaas weer een aantal mooie producten de winkel moeten gaan verlaten.

dinsdag 3 januari 2012

Herôme W.I.C. Inspired By Denmark #1

Een tijdje geleden had ik deze lakjes van Herôme gewonnen. Ik had van dit merk één lak in mijn bezit en vond deze erg fijn, dus ik werd er zeker vrolijk van toen de Inspired By Denmark collectie op de deurmat viel. Swatches van de andere lakken volgen natuurlijk nog, maar voor vandaag heb ik drie kleurtjes voor jullie.

zondag 1 januari 2012

Looking Back: Beauty

Bron foto
Het nieuwe jaar is alweer begonnen maar toch moet ik nog even terugkijken op 2011, want ik heb jullie mijn favoriete beautyproducten nog niet laten zien. Ik heb mijn nog totaal niet goed georganiseerde stash doorzocht en heb wat producten uitgekozen die ik het afgelopen jaar regelmatig met plezier gebruikt heb. Het was nog best lastig om keuzes te maken, maar hier komen dan mijn favoriete producten van 2011!

Gelukkig Nieuwjaar!

Bron Foto
Het vuurwerk barst los en de champagne is geopend. Het nieuwe jaar is begonnen! We hebben gedag gezegd tegen 2011 en zijn aangekomen in het jaar 2012. Hopelijk een jaar met veel leuke hoogtepunten en weinig dieptepunten!