maandag 28 mei 2012

The Versatile Blogger Award

Wat ik de afgelopen paar dagen toch heb meegemaakt. Van vier verschillende bloggers heb ik The Versatile Blogger Award gekregen en hier ben ik toch wel erg trots op! Heel erg bedankt lieve Marielle, FleurAgnetha en Dhini, you made my week! 

En als je dan toch vier keer zo'n leuke award hebt mogen ontvangen, kun je natuurlijk niet anders dan hem ook overnemen! 

zaterdag 26 mei 2012

Mini Reviews #2

Ik heb weer een paar producten bij elkaar gezocht waar ik wel iets over kwijt wil, maar geen hele blogpost over wil schrijven. De blush van de Revoltaire LE van Catrice heb ik al zo vaak voorbij zien komen, dat het niet zoveel zin heeft, maar laat hem toch nog even zien, omdat het wel een favoriet van mij geworden is. Ook komt een lipgloss voorbij van Rimmel London en So Elixir van Yves Rocher. 

woensdag 23 mei 2012

MissEvie In The Spotlight


Ik volg veel andere blogs, die ik regelmatig met plezier bezoek en ik wilde voor deze blogs ook graag een plaatsje maken op mijn blog, want veel blogs verdienen dat! Zo ga ik af en toe een blog In The Spotlight zetten en vandaag is het de beurt aan MissEvie.

dinsdag 22 mei 2012

The Beauty Bakery Wishlist

Omdat ik de laatste tijd een paar grotere uitgaven heb gedaan/moeten doen moet ik van mezelf op een low-buy. Een no-buy werkt voor mij gewoon niet aangezien ik toch vaak iets wil van een limited edition ofzo, maar ik ga sowieso proberen minstens een maand geen bestellingen te doen. Tot nu toe gaat dit best goed. Shoplogjes zullen dus de komende tijd uitblijven, maar ik denk dat er een hoop wishlists langs zullen komen. 
Ik koop dan wel niks, maar toch breng ik regelmatig bezoekjes aan webshops en zie allemaal leuke spulletjes. Zo ook bij The Beauty Bakery. Deze webshop heeft heerlijke producten voor een super zachte huid. Voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen. Als ik weer iets mag bestellen zal mijn eerste bestelling waarschijnlijk bij deze webshop zijn, maar my oh my, het wordt zo lastig om te gaan kiezen!

maandag 21 mei 2012

NYC Expert Last Nail Polish + Big City Dazzle

Deze lakjes stonden na het zien van swatches bijna meteen op mijn wishlist. Mint Macaroon en de glitter top coat Big City Dazzle kocht ik al snel en over Bubblegum Pink had ik een tijdje getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik hem toch maar gekocht! Dit waren mijn eerste NYC-lakjes en ik was erg benieuwd naar de kwaliteit.

zondag 20 mei 2012

Tip: Wibra Koopjes


Ik kom eigenlijk bijna nooit bij de Wibra, maar toen ik op Beautyill was las ik over een erg handige waterspuit. Toen wist ik dus dat ik er wel even naartoe moest en natuurlijk kwam ik nog wat andere dingen tegen die ik met jullie wil delen.

The Body Shop Zomergeurtjes

De gelimiteerde zomergeuren van The Body Shop waren al eventjes uit en ik twijfelde steeds of ik ze moest halen of niet. Ik wilde de zomer versie van White Musk sowieso hebben, omdat ik van de originele en de Libertine helemaal weg ben, maar ook de andere geuren spraken me aan. Een tijdje geleden had ik een erg goede deal gemaakt bij The Body Shop, al zeg ik het zelf. Ik kreeg korting bovenop korting bovenop korting en kon zo voor een super voordelige prijs alledrie de geuren kopen samen met een mini shea body butter. 

zaterdag 19 mei 2012

H&M Nail Polish No Mambo Jambo

Ik heb best een aantal nagellakjes van H&M, maar volgens mij heb ik er nog nooit over geschreven, terwijl er erg mooie kleuren tussen zitten. No Mambo Jambo is een prachtige kleur, maar verschrikkelijk om op de foto te krijgen. De kleur komt dus niet over op de foto's zoals hij in het echt is, maar ik zal met mijn omschrijving er toch voor proberen te zorgen dat je een goed beeld van de werkelijke kleur krijgt.

Tag: 38 beautyvragen


Ik vond het wel weer een keer tijd voor een persoonlijker artikeltje in de vorm van een tag. Ik zag deze leuke tag op What A Beauty en ik vond het erg leuk om te lezen, dus hopelijk jullie ook. The title speaks for itself, let's go!

vrijdag 18 mei 2012

Nail Art Challenge #8

Het is weer tijd voor een nieuwe creatie voor de nail art challenge vandaag! Het is geen hele spectaculaire nail art, maar wel iets waar ik al een tijdje benieuwd naar was. Het is ook helemaal niet moeilijk om te doen en je hebt er niet al te veel voor nodig. Matte Nails is de achtste challenge en ook al is de nail art niet heel bijzonder, toch wilde ik niet gewoon een matte top coat over een mooie crème lak aanbrengen.

donderdag 17 mei 2012

Paula's Choice Sample Reviews #1

Mijn huid is alles behalve perfect. Ik heb nogal vaak puistjes en mijn wangen en de huid rond mijn neus is vaak erg rood. Ik heb al vanalles geprobeerd om dit te verminderen, maar alleen de PCLE crème van Biodermal heeft tot nu een beetje geholpen, maar deze was niet echt geschikt voor mijn gemengde tot vette huid. Ik kwam via via terecht op de website van het merk Paula's Choice. Ik vind het best prijzige producten en daarom wilde ik eerst graag wat uitproberen en laat de webshop nou net van bijna alle producten samples verkopen. Ik stelde een pakketje samen met de producten waar ik erg benieuwd naar was en vandaag geef ik jullie mijn mening over het eerste deel van de samples die ik besteld had.

maandag 14 mei 2012

Gewonnen Pakketje Webshop Papapa + Tips

In dit artikel konden jullie al eerder lezen over deze leuke webshop met allerlei nagel- en make-up spulletjes! Je kunt op verschillende manieren wel eens een pakketje winnen met producten uit de webshop. Ik had het geluk om zo'n pakketje te mogen ontvangen, omdat deze leuke webshop 1250 volgers op twitter had. Ze hebben 10 pakketjes verloot onder hun volgers, maar er komen nog meer kansen om zo'n leuk pakketje te winnen en daar zal ik het later nog kort over hebben. Nu eerst laat ik even de spulletjes zien die in mijn pakketje zaten!

zondag 13 mei 2012

Essence LE Fruity Top Coats + Nail Fruits

De twee lakjes van deze schattige LE van Essence hebben jullie eerder al gezien en vandaag is het de beurt aan de twee top coats in de collectie in de adorable Nail Fruits. Deze kleine fruitstukjes zullen waarschijnlijk niet echt meer makkelijk te vinden zijn, maar de top coats heb ik op verschillende plekken nog zien staan.

vrijdag 11 mei 2012

The Body Shop White Musk Libertine Eau de Parfum & Body Wash

Een tijdje geleden konden jullie lezen dat ik een vervroegd verjaardagscadeautje had ontvangen van mijn lieve zus. Het was een mooie roze doos met daarin de White Musk Libertine Eau de Parfum en Body Wash. Je kon toen deze geschenkset voor een klein prijsje bestellen, maar omdat beide producten nu los met hoge korting te koop zijn vond ik het wel tijd voor een review.

donderdag 10 mei 2012

Catrice Revoltaire Nagellak

Revoltaire is een populaire limited edition, maar waar ik nog niet zoveel over gelezen heb zijn de lakjes! De lipstick in de kleur colour bomb konden jullie hier al bekijken en vandaag is het dus de beurt aan drie lakken. De andere twee kleuren spraken me niet erg aan, maar deze drie kleurtjes zijn echt typische 'Vera-kleurtjes'. Lekker fel en opvallend!

woensdag 9 mei 2012

Therme Ylang Ylang Satin Shower + Lavender Shower Gel

Een tijdje geleden konden jullie in mijn shoplog zien dat ik een beautycase met producten van het merk Therme had gekocht, omdat ik dit merk graag een keer wilde uitproberen. Later bleek dat ik gewoon twee mini douchegels van dit merk in de kast had liggen en vandaag ga ik deze alvast voor jullie reviewen!

zondag 6 mei 2012

Winactie 100 volgers!

Ik zat er al een tijdje over na te denken een winactie te houden op mijn blog, maar het kwam er steeds niet van. Maar.. toen ik zag dat ik én op Bloglovin' én op Twitter 100 volgers had kon ik natuurlijk niet langer meer wachten. Ik ben nu inmiddels alweer een tijdje aan het bloggen en vind het nog steeds super leuk. Elke volger die erbij komt maakt me weer blij en daarom wil ik mijn bezoekers die steeds weer terug komen om mijn artikelen te lezen en lieve comments achter te laten bedanken door een kleine prijs weg te geven!

vrijdag 4 mei 2012

Barry M Nail Paint Copper

In dit artikel zagen jullie dit lakje al even voorbij komen en gaven een aantal van jullie aan erg benieuwd te zijn naar de lakjes! Vandaag is het de beurt aan mijn allereerste Barry M lakje. Ik zou zeker even verder lezen, want dit is een erg mooi en bijzonder kleurtje!

donderdag 3 mei 2012

Catrice Revoltaire Lipstick Colour Bomb

De limited edition Revoltaire van Catrice is volgens mij een populaire collectie. Ik denk ook wel dat er voor iedereen wel een leuk product bij zit. Ik ben zelf voor een aantal lakjes, de blush en een lipstick gegaan. De andere producten komen natuurlijk ook nog langs, maar vandaag is het eerst de beurt aan de lipstick: Colour Bomb!

dinsdag 1 mei 2012

Essence LE Fruity Nail Polish

In mijn shoplog konden jullie zien dat ik van de Fruity Collectie van Essence allerlei spulletjes had uitgezocht en vandaag zal ik twee leuke lakjes laten zien. Toen ik de persfoto's zag, wist ik niet wat ik van de nagellakken moest denken, maar toen ik ze in het echt zag heb ik er toch twee meegenomen. De namen staan niet op de lakken, maar ik denk dat ik One Kiwi A Day en Very Cherry te pakken heb. Het kiwikleurtje lijkt me logisch en dit lakje is toch iets kerskleuriger dan de andere roze uit deze collectie. Maar genoeg over de namen, over naar de kleurtjes!