zaterdag 11 februari 2012

Essence-Producten-Uit-Assortiment Nail Art Freestyle & Tip Painters

Inmiddels weten we volgens mij allemaal wel dat Essence het assortiment gaat veranderen en deze drie stripers zullen over een maandje niet meer te koop zijn. Het zijn mooie kleurtjes en daarom wilde ik ze toch nog even laten zien.
Ik heb de kleuren 04 Pink!, 08 Juicy Coral en 05 Purple Magic. Dit zijn de enige drie kleuren die uit het assortiment zullen gaan, maar wel drie mooie felle kleuren: roze met microglittertjes, koraalkleurtje richting oranje en een paarse kleur met shimmer. 
Het kwastje is een lang dun kwastje. Gewoon een standaard striper kwastje waar je dunne en dikkere strepen mee kan zetten. De verpakking ziet er verder gewoon leuk uit, niet heel bijzonder ofzo, maar het oogt ook niet goedkoop.
De kleuren zijn goed dekkend. Op de foto zijn de streepjes niet echt netjes, maar het ging mij vooral om het laten zien van de kleuren. Het zijn fijne stripers waarmee je prima strepen kan trekken en nog veel meer versieringen op je nagels kan aanbrengen. De shimmer en glitter die in de roze en paarse variant zitten vallen bij dunne streepjes natuurlijk niet echt op. Met een top coat erover blijft je creatie zeker een aantal dagen zitten, dus dat is ook prima! 

Ik heb niet zoveel aan te merken op deze stripers en zeker voor het kleine prijsje van €1,49 (nu nog minder met 50% korting). Als je eens een keer wil experimenteren met een striper zou je een van deze kunnen kopen en als je al wat ervaring hebt zou je natuurlijk gewoon eens een andere kleur kunnen uitproberen. Ik vind het in ieder geval een leuk en fijn product en hoop dat er voor deze kleuren wat leuke nieuwe varianten in de plaats gaan komen!

Essence Nail Art Freestyle & Tip Painters zijn te koop bij Kruidvat filialen met een extra nail art schap van Essence en kosten €1,49 per stuk, maar zijn nu te koop met 50% korting. Ben wel snel, want vanaf maart 2012 zullen deze kleuren niet meer te koop zijn. OP=OP!

Gebruik jij wel eens stripers om je nagels wat op te fleuren?