Disclaimer

Alle tekst op deze site is door mijzelf bedacht en getypt/geschreven, tenzij anders aangegeven. Ook de foto’s op deze site zijn door mijzelf gemaakt en bewerkt, tenzij anders aangegeven door vermelding van de bron. Wil je een stukje tekst of foto gebruiken neem dan contact met mij op via de contact pagina. Zonder toestemming mogen tekst en foto’s niet worden gekopieerd of ergens anders worden gebruikt.

Reviews zijn altijd persoonlijk en geschreven vanuit mijn ervaring. Het kan zijn dat anderen andere ervaringen met het desbetreffende product hebben, maar ik uit hier mijn mening en het kan dus voorkomen dat iemand anders iets anders denkt. Ook kan mijn huidtype en andere persoonlijke eigenschappen verschillen van mijn lezers. Ook dit kan zorgen voor een andere mening en andere ervaring met een product. Probeer producten altijd eerst zelf uit. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade als gevolg van de inhoud van de artikelen of andere inhoud op deze site, ook niet als gevolg van onvolledigheden of onjuistheden in deze inhoud. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waar op deze site naar wordt verwezen.

Reviews die ik  schrijf zijn altijd 100% eerlijk, ook als ik de producten heb ontvangen voor een review. Als ik een product heb ontvangen voor een review zal ik even kritisch zijn als bij producten die ik zelf heb gekocht en zal dit geen invloed hebben op mijn mening over het desbetreffende product.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de artikelen en alle andere inhoud van http://truecoloursofbeauty.blogspot.com.
Door http://truecoloursofbeauty.blogspot.com te gebruiken, ben je het eens met de inhoud van deze disclaimer.