About

About Me

Ik ben Vera, een 20-jarige met een passie voor beauty. Ik ben een rasechte nagellakaddict en je zal mij dus niet snel zonder nagellak zien – no way! Mijn hobby’s zijn shoppen, tutten, lesgeven, tv series kijken, fotograferen en natuurlijk bloggen. Ik ben lichtelijk perfectionistisch en prettig gestoord and i’m proud of being a little crazy!

Ik studeer aan de pabo en zit nu in het tweede studiejaar. Ik vind het ge-wel-dig om kinderen les te geven en zou eigenlijk willen dat ik elke week een stageweek heb. Een bijbaantje heb ik niet. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en heb niet al te veel geld nodig. Het gaat goed nu zo, dus ik wil graag mijn vrije tijd behouden om te bloggen!

Wil je meer over me weten? Klik dan hier of stel me een vraag in een mail.

About True Colours Of Beauty

True Colours Of Beauty is een blog vooral over beauty. Het eerste artikel stond online op 15 augustus 2011 en alle artikelen worden geschreven door mij, Vera. Ik ben deze blog begonnen, omdat in mijn omgeving niet veel mensen zijn die een passie voor beauty hebben. Nu heb ik mijn eigen plekje op het web waar ik mijn passie met anderen kan delen, met jou dus! I love it!

De naam is ontstaan door het bij elkaar zetten van een aantal termen die met mij of mijn blog te maken hebben. True betekent de waarheid/ware en dat is de betekenis van mijn naam. Ik houd heel erg veel van kleurtjes, vandaar Colours. En Beauty is wel duidelijk, dat is natuurlijk het hoofdonderwerp van mijn blog.

Bijna elke ochtend om 6 uur staat er een artikel online en soms komen er twee op een dag. Ben je op zoek naar een bepaald artikel of heb je gewoon zin om wat meer artikelen te lezen, dan kun je zoeken in mijn blog, in het archief kijken of een categorie bekijken als je een bepaald onderwerp interessant vindt. Ik hoop dat ik nog lekker lang bezig kan zijn met het maken van foto’s en typen van artikeltjes en dat jullie nog vaak langs zullen komen en gezellig een comment achter zullen laten, want ik lees ze allemaal en vind dat heel leuk!