zondag 1 juli 2012

[GESLOTEN] Verjaardagswinactie: Catrice Revoltaire Blush

Omdat ik gisteren 20 jaren oud geworden ben, leek het me leuk om mijn tweede winactie te organiseren. Ik wilde echter wel iets heel leuks en ik denk dat ik dat wel gevonden heb. Ik ga namelijk de geliefde Revoltaire Powder Blush van Catrice weggeven aan een van mijn lieve bezoekers!

Hier heb ik een korte review geschreven over deze blush, maar je bent hem waarschijnlijk op nog veel meer blogs tegengekomen. Ik had het geluk om een volle display van deze LE te treffen en heb dus twee stuks van deze blush meegenomen, zodat ik er ook een zou hebben om aan een van jullie te geven! Regelmatig heb ik meiden horen zeggen dat zij hem niet te pakken hebben kunnen krijgen, dus hierbij nog een kans om hem te krijgen als je hem nog niet had! 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige blush?

Verplicht
- Volg me op minstens één manier. Dit kan via Bloglovin'Twitter of GFC. (1 punt)
- Plaats een reactie bij dit artikel waarin je vertelt dat je meedoet en vertelt welke punten je allemaal gedaan hebt (Zet bij twitter en GFC ook je accountnaam erbij). Vergeet niet een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje te zetten. Deze zal alleen zichtbaar zijn voor mij.

Extra kansen 
- Voor elke manier waarop je me volgt krijg je 1 punt, dus 1 kans. 
- Like dit artikel op Bloglovin' (+1)
- Tweet over deze winactie (ben origineel!) en vergeet geen @VeraTCOB toe te voegen! (+1)
- Schrijf over deze winactie op je blog (+1)
- Feliciteer mij op een leuke, originele manier! (minimaal 1 punt. Maximaal 5 punten.)

De winactie is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers tot en met 26 juli 2012 23.59 uur. De winnaar zal in de week daarna bekend worden gemaakt. Hopelijk vinden jullie het een leuke winactie en zullen velen meedoen. Succes iedereen!